Rekrytering med kompetenskomplettring

Behöver ni anställa IT-specialister? Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen.

 

Vi har erfarenhet av att rekrytera, utbilda och matcha konsulter med rätt kompetens till rätt organisation.

Tillsammans med våra kunder skapar vi en profil med önskade kompetenser. Därefter genomför vi på msemploy urvalstester på de kandidater ni väljer att gå vidare med. Vårt fokus och vilja att pricka rätt gör att vi med vår analys kan översätta önskemål till nya medarbetare.

msemploy är idag branschens enda aktör som erbjuder en kostnadsfri* vidareutbildning i samband med rekrytering av kandidaten genom vår utbildningspartner Cornerstone.

*gäller följande kurser, se aktuella kurser här. 

Hur går det till att rekrytera konsulter från msemploy?

1. Sätter upp kravprofil och påbörjar urvalstester

msemploy är ansvariga för rekryteringsprocessen för samtliga typer av uppdrag. Våra certifierade rekryterare startar alltid våra processer med urvalstester där kandidatens kognitiva förmåga samt motivation mäts.

 

2. Intervjuer

Utvalda kandidater bokas därefter på en intervju där vi vill lära känna kandidaten närmare. Vi undersöker kandidatens personliga egenskaper, drivkrafter och potential till att lyckas väl i kommande roll.

3. Presentation av kandidater

Kandidater med högst profilmatchning presenteras och intervju bokas in med er och kandidaten.

4. Välkomna er nya medarbetare

I vårt unika koncept har ni därefter möjlighet att under kommande 12 månader möjlighet att boka in er nya medarbetare på en valfri vidareutbildning* hos Cornerstone.           

*gäller följande kurser, se aktuella kurser här.

 

Intresserad? Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Vårt mål är att leverera proffs med kvalitetsstämpel. Vilket är möjligt tack vare ett unikt samarbete med vår utbildningspartner Cornerstone.

Vår vision är att främja individens karriär och stänga kompetensgap på arbetsmarknaden. Vi kan göra skillnad på riktigt med hjälp av vår erfarenhet, kunskap och unika koncept.