Kommande program

Här kan du se vilka program som ligger i pipeline

$

Programmerare

$

Devops konsulter

$

Lösningsarkitekter

$

Infrastrukturkonsulter

Vårt mål är att leverera proffs med kvalitetsstämpel. Vilket är möjligt tack vare ett unikt samarbete med vår utbildningspartner Cornerstone.

Vår vision är att främja individens karriär och stänga kompetensgap på arbetsmarknaden. Vi kan göra skillnad på riktigt med hjälp av vår erfarenhet, kunskap och unika koncept.

Våra program

För dig som vill jobba inom IT

Tack vare vårt unika samarbete med Cornerstone erbjuds du ett utbildningsprogram där du får lära dig om Azure, Microsoft 365 och mycket mer!

Individuella program

För dig som söker en karriär-boost

Vår karriär boost riktar sig till dig som arbetat ett par år och är redo att ta nästa kliv i din karriär inom IT-branschen.

Som svar på den kompetensbrist vi står inför så har vi samlat individer som tänker lite annorlunda med fokus på att skapa mervärde och kundnytta.

Vår filosofi bygger på partnerskap med våra kunder där vi skapar mervärde genom de tjänster vi erbjuder. Vi tror att nyckeln till ett bra samarbete är kommunikation. Vi är lyhörda för era idéer och agerar proffsigt genom hela processen.

Vi har de nödvändiga element som behövs för en lyckad IT-rekrytering;

$

förståelse för IT och kännedom om vilka egenskaper och kompetenser som behövs.

$

Inspireras av känslan som msemploy erbjuder sina kandidater som får växa i en miljö med stor kunskap och god attityd. Den positiva känslan vill vi förmedla till våra kunder genom kvalitativa tjänster.